Известие

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщение
    Визуално:Формата
    Технически:Накладките,но може и друго да има.
    Мдаа..прибързах с изкаването си...сега се убедих сам.В епер са го написали хората.Но понеже на око не виждам разлика....може би ако държа в ръцете си два апарата,ще намеря различията..
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Доколкото съм чувал/чел, след фейса са опитали олекотяване на някой детайли, като имаше и нещо по спирачната система. Като цяло ефекта е бил около 50кг, от тук, от там са свалили някое килце ама, пак си е същия параход.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Моята съм я мерил на пълен резервоар и е точно 1700кг (май е фейслифт).

2.4 ръчка
        Last edited by archimedes; d.m.y г., 14:45.

Comment

• С кой мотор и кутия?
          156 2.0TS

Comment

• Е,2.4 дизел,явно с ръчна кутия-ЩОМ Е 2.4 РЪЧКА...
            159 SW 2.4 Jtdm 2007
            156 TS 1.8 1999
            Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• Явно си е редактирал мнението колегата.
              Аз като попитах го нямаше това уточнение.
              156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Доколкото съм чувал/чел, след фейса са опитали олекотяване на някой детайли, като имаше и нещо по спирачната система. Като цяло ефекта е бил около 50кг, от тук, от там са свалили някое килце ама, пак си е същия параход.
                Фейса е с алуминиеви предни шенкели, от там най-голямото олекотяване, също различни горни носачи, BREMBO спирачки дори на 1.8 MPI.
                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                  Хе-хе...

Ама какво се "връзвате" на клипчето което е шегаджийско или на вашите приятели.

Клипчето е снимано със 159-ката на Madness колегата от форума.

И аз много такива "философи" имам покрай мен, който ми обясняват "колко се чупят алфите" и бягат надалеч от тях, а пък аз съм доволен, защото 1. съм единствен от всички мои познати и приятели с алфа и 2. защото по-принцип 159-ките са малко.

След още 5-7 години може и да станат повече, но дотогава я Джулия, я електроавтомобил ...
                  Май си в грешка......
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=29
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• За кое съм в грешка?
                    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                      За кое съм в грешка?
                      За собственика на алфата в клипчето....може и аз да съм в грешка, ако се подвизава с два ника в форума.....но както и да е....
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Виж какво пише отстрани на дясна задна врата(зад пасажера отпред) отдолу до прага.

Има един надпис с бели букви на 7-мата минута и 12- 13-тата секунда от клипа.

Comment

• Стикера е на тунинг фирма, реклама един вид..., доста коли съм виждал с подобни стикери.
                          А колата е на Ванката, има я в раздел продава. Не е лоша колица между другото.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• ОК.

Не бях съобразил.

Може би защото аз лично не бих допуснал/оставил такъв стикер да бъде залепен на колата ми.Освен някъде по пластмасовата част на номера.

Comment

• Здравейте, колеги,

Някой познава ли тази алфа, на колега от форума ли е, че ми се иска да е новата придобивка в гаража...

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=2pm1ab

Поздрави,
                              Кирил

Comment

• 2010 година не се прави 1,9 а вече е 2,0 и не е TDI а JTDm сам прецени дали собственика знае какво продава и ако е с оригинално BOSE трябва да има логото на пищялките
                                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Working...
                                X